Nalyra Dogcenter - Because dogs are a very special gift ...

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Wandel- en speelservice >> Hoe ga ik te werk?

Waarom?    Wie kan mee?    Wanneer?    Waar?    Tarieven    Algemene voorwaarden

Ik kom bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Tijdens dit gesprek overloop ik een vragenlijst om u en uw hond beter te leren kennen.  Tevens krijgt u een indruk aan wie u uw hond toevertrouwt.  Indien nodig, loop ik graag een rondje met u en uw hond mee.  Zo kan ik onmiddellijk, samen met uw toelichting, een beeld vormen van het karakter van uw hond.

Indien u besluit om gebruik te maken van de wandel- en speelservice van Nalyra Dogcenter worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een opdrachtformulier en worden de algemene voorwaarden met u doorgenomen.  Uw hond wordt thuis opgehaald en na ongeveer een uur wandelen wordt hij weer thuis afgezet.  Er wordt in overleg bepaald hoe ik uw hond ophaal bij uw afwezigheid.  U kunt bijvoorbeeld een kopie van uw huissleutel aan mij geven of uw huissleutel aan uw buren geven zodat zij mij binnen kunnen laten op de dag dat ik met uw hond ga wandelen.  

Hou er rekening mee dat uw hond vuil en/of nat kan terugkomen van de wandeling.  Dus laat zeker een handdoek achter zodat ik uw hond kan droogwrijven alvorens hem binnen te laten.

Voor een goede samenwerking dienen de algemene voorwaarden en het opdrachtformulier ondertekend te worden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu